четвъртък, 11 август 2016 г.

Зрелищна ММА галавечер ще взриви Гоце Делчев

Международният промоутър ISFA организира втора галавечер по ММА в Гоце Делчев. Зрелищното събитие ще се състои на 17 септември при откриването на новата спортна зала "Неврокоп" в града. Началният час е 20:00 часа, като в битките ще участват едни от най-добрите български бойци. Те ще се изправят срещу състезатели от пет държави в осем международни срещи.

Теодор Николов ще премери сили с Алексис Гуанкопулов (Гърция), Цветан Кирилов среща Карл Мифсуд (Малта), Даниел Бетов ще се бие с Енрико Марикаро (Малта), Живко Стоименов ще има за съперник Деян Стефановски (Македония), Стоян Димитров се изправя срещу Олександър Коваленко (Украйна), а останалите битки са Петър Петров - Паоло Пиантадоси (Италия), Валентин Бенишев - Роман Пантелей (Украйна) и Камен Георгиев - Юри Горбенко (Украйна).

В категория до 77 кг ще се изправят двама сънародници от топ бойците в България - Красимир Станев срещу Владислав Генов в една от най-оспорваните срещи. И двамата състезатели са показали изключителни умения както в България, така и зад граница.

Скоро организаторите ще обявят и останалите срещи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар